Zmogljive spletne aplikacije, programske ter poslovne rešitve, ki bodo prekašile vaše najmočnejše tekmece.

Na hitro, kaj je aplikacija?
Aplikacija je uporabniški računalniški program, ki ga razvijlci razvijejo zato, da uporabnikom programa zagotavlja določene uporabne lastnosti.

To pomeni, da karkoli vaše podjetje ali posel potrebuje, mi vam lahko svetujemo ali razvijemo aplikacijo/spletno aplikacijo, ki bo k temu pripomogla.

K temu vam tudi zagotavljamo vzdrževanje te aplikacije!

resitve

Naše poslovne aplikacije
Programske rešitve poslovne aplikacije Zazeni.si, vsebuje programske rešitve za podjetja, ki potrebuje hiter, enostaven, zmogljiv in zanesljiv program.
Program se je v letih razvoja razvijal tudi na podlagi potreb in želja naših že obstoječih strank, kar pa nam je omogočilo približati program porabnikom.
Moduli za izdelovanje in pregled dokumentov dogodkov so si podobni tako, da je sama uporaba zelo poenostavljena, saj ko znaš izdelati en dokument znaš narediti vse ostale.

V sklopu programa Zazeni.si vam nudimo program za:

  • Maloprodajni program, ki ima vključene vse zakonske segmentne module raznih pregledov in zelo enostaven za uporabo. Omogoča prodajo in spremljanje lastnih darilnih bonov, ter prodajo in vodenje evidence nakupov preko lastnih kartic ugodnosti – (opcijsko). Vključuje nabavo in vse potrebne evidence in izpise za potrebe raznovrstnih pregledov in oddajo podatkov računovodskim servisom (po dogovoru uredimo izvoze za vaš računovodski servis).
  • Veleprodajni program, sestoji iz podobnih modulov kot v maloprodajni, s poudarkom na veleprodaji. Vsebuje tudi dodatne izpise in evidence.
  • Servino storitveni modul omogoča vodenje in opravljanje storitev in materiala, izdajanje delovnh nalogov, ter popolno nabavo in evidentiranje dogodkov s potrebnimi izpisi in izvozi.

Program se je razvijal in še naprej razvija s smislelno povezavo za potrebe zakona, internetnih razsežnosti, potreb trga in predvsem željin potreb obstoječih uporabnikov. Strankam nudimo tudi klicno in servisno podporo, lahko že vključeno v vzdrževalno IT pogodbo.

Če vas katerakoli od teh aplikacij zanima, nas kontaktirajte!

Povpraševanje

Kontaktne informacije

  • Cesta Ljubljanske brigade 9a, 1000 Ljubljana
  • 041/686-426

Pričevanja

//cd-inzeniring.si/wp-content/uploads/2022/09/zazenifooterlogo.png